Havana, un viatge en el temps

I no us confongui el nom...no té res de CUBÀ sinó de CUINA CASOLANA CATALANA!
El personal es d'aquell fix...que fa 30 anys que hi treballen pel cap baix, però avui dia ja sabem que això és més una virtut que altra cosa. Son amables i coneixen molt bé l'ofici.
El local està com el van deixar fa 50 anys que imprimeix un aire RETRO però de fet, és més aviat AUTÈNTIC.
Però el millor és el menjar: els peixos del dia, les carxofes, els calamars, els callos, etc.
Si voleu menjar BO, BARAT i CASOLÀ, no ho dubteu, aneu a l'HAVANA.
I si encara en dubteu mireu aquest article i comentaris http://www.gourmeticat.com/review.php?id=60
1 Comentaris:
Hola Oriol, segur que el dia que vagi a Barcelona aniré a provar aquest restaurant.
Si tu mel recomanes, segur que es bó.
Publica un comentari a l'entrada
<< Home