dimarts, de juliol 04, 2006

La Taina


Un d'aquests llocs que val la pena conèixer per quan vols menjar un bon àpat de carn a un preu assequible ( i quan dic 'bon àpat' no vull pas dir de gourmet sinó de VIKING!)

El tall estrella és el Flinstone, consistent en una costella de vedella tallada com si fos de xai...un espectacle visual i fins i tot sensorial.

No us podeu perdre els xampis, enfarinats, fregits i amb una salseta tàrtara molt adequada.

La carta es basa en uns entrants més o menys originals (la fideuà és estrella) i una brasa de llenya per als segons.

No hi fan ximixurri, però d'AlliOli tot el que us pugueu cruspir.

La TAINA
C/Bruniquer 24
Vil·la de Gràcia
Tel. 647 75 17 34

Que tingueu un TIBERI ben INDECENT!

1 Comentaris:

Blogger laurarusca said...

hola !!!!!
soy laura de la taina, gracias ,mil gracias -

visca cistero !!!!

5:13 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home