dimarts, de juliol 04, 2006

La Taina


Un d'aquests llocs que val la pena conèixer per quan vols menjar un bon àpat de carn a un preu assequible ( i quan dic 'bon àpat' no vull pas dir de gourmet sinó de VIKING!)

El tall estrella és el Flinstone, consistent en una costella de vedella tallada com si fos de xai...un espectacle visual i fins i tot sensorial.

No us podeu perdre els xampis, enfarinats, fregits i amb una salseta tàrtara molt adequada.

La carta es basa en uns entrants més o menys originals (la fideuà és estrella) i una brasa de llenya per als segons.

No hi fan ximixurri, però d'AlliOli tot el que us pugueu cruspir.

La TAINA
C/Bruniquer 24
Vil·la de Gràcia
Tel. 647 75 17 34

Que tingueu un TIBERI ben INDECENT!

diumenge, de juliol 02, 2006

Tasca Japonesa WAKASA


La Moira, una dona argentina, que viu i treballa a Barcelona i amb qui he tingut unes converses molt enriquidores, em va parlar d'aquest lloc: petit, autèntic i bé de preu.

Algú es creu que això existeix encara a Barcelona? doncs si, el Wakasa és aquest lloc!

Vaig ser-hi no fa massa amb una dolça companyia i ens vam partir un menú especial, a destacar els niguiris i el sashimi...mmm

El local desmereix el menjar, però això els llocs autentics ja ho tenen. La mestressa, una senyra força gran i que amb prou feines parla l'espanyol és molt servicial i no fa sinó fer-te reverencies, talment com si t'estigués eternament agraïda per haver anat a sopar al seu petit cau. Em vaig sentir tant abduit al mon nipó que fins i tot li vaig donar la targeta de credit a la senyora amb les dues mans...

No hi cerqueu confort ni luxes ni tant sols ambientació, és una tasca, un 'bareto' de tota la vida però hi serveixen japonès del bo.

WAKASA tasca japonesa
C/ Nàpols, 347
Tel: 932 076 395

arigato!

dissabte, de juliol 01, 2006

Un Margarita a "El rincon maya"



Uns amics, de tant en tant es trben per fer un àpat Mexicà, en record d'un viatge conjunt a aquelles terres i per fer-la petar una bona estona.

En una d'aquestes trobades, vaig apareixer de forma accidental, però va ser una gran descoberta, doncs en aquell restaurant, hi fan uns MARGARITAS de caure de cul. Boníssims!

De 2 en 2 per fer bones les mides i proporcions a la coctelera i servit directament de la coctelera a la taula amb la seva corresponent copa...

Per una bona copa en un lloc insòlit!

El Rincon Maya
C/Valencia 183
Tel: 93 451 39 46